ronaldo vs messi

Şimdiye kadar hep Ronaldo daha güçlü messi daha yetenekli dediler ama o kadar da gözle görülür bir fark yok gibi lan, sanki bunlar böyle iki ayrı araba markası olsalar son süratleri arasında 2 km, beygir güçleri arasında taş çatlasın 3 HP fark varmış gibi bişey.

Messi mesela yerden bitme mantardan hallice olmasına rağmen yıkılmıyor lan adam, iddia ediyorum o boyda olup da dünyada rakip defanslara karşı bu derece dirençli bir adam yoktur.

Aralarında tek bariz fark Ronaldo’nun uzun boyundan dolayı hava toplarında messi’den Bariz daha üstün olması. O da fizik kanunlarının acımasızlığı artık. 1.86 > 1.69 yapacak birşey yok.

Bazen kendi kendime soruyorum ronaldo messi’nin boyunda olsaydı bu istatistiği yakalayabilir miydi veya messi çok değil 10 cm daha uzun olsaydı ne olurdu diyorum mantıklı bir açıklama yapamıyorum. Sonuçta her ikisi de istatistik bilimini alt üst eden adamlar.

Bence siz de kıyaslamayın artık. Bi kendini dine diyanete verenler, bi de messi mi ronaldo mu diye düşünenler hep kafayı yiyen adamlar bu tipler.

Alın izleyin kafayı boşaltın. Çok şeapmayın kafayı yersiniz abicim. Adam resmen benim bu dünyada ne işim var diyor. Dili ağzı demese de bedeni diyor.
https://m.youtube.com/watch?v=puEOoA3ftC4