bugün

breaking bad

Aslında karakter dönüşümü alanında yapılmış en iyi dizilerden birisi. Kesinlikle topyekün, kendi alanında yapılmış en iyilerinden. ~pısırık, kendi halinde, profil olarak kendisinden çok daha düşük insanlardan emir alan(bahsettiğim kişi oto yıkamanın ilk sahibi fırça kaş bogdan), sıradan bir okulda kimya öğretmenliği yapan, üstüne üstlük ölümcül akciğer kanserine yakalanmış, ekonomik sorunlarla boğuşan, zeki ama karakterini sindirmiş bir adamın yerine kendinizi bir koyun bakalım.

Sonra da, fırsatlar elinize geçtikçe, güçlendikçe, söz sahibi oldukça, ama şans ama oyunlarla, ölümcül tuzaklardan yırttıkça “ailem için” mottosuyla yola çıkıp, “kendim için” düsturunu benimseyip, tarihte ama iyi ama kötü bir şekilde adından söz edilen adam olmak yoluna giden bir hayat döngüsüne sahip olduğunuzu düşünün. iyiden kötüye, vicdanlıdan merhametsize.. bir insanın dönüşümünü 60 küsür bölüme yayıp mükemmel anlatmıştı bu dizi bizlere. Keşke yine böyle diziler olsa. “Sıkıldım amk. ya” diyen bebelere inat, sadece tek bir ortamda geçen “sinek” isimli mükemmel psikoanalizler yapan bölümler izletse.~

Tv tarihimde yapılmış en iyi dizilerden birisidir. Nokta. Kaybettiğini düşünüp, birden ayağa kalkıp, kazanmaya başladığını düşünürken, gerçekten de kaybetmek gibi bir şey!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar