bugün

07 gençlik

antalyasporun efsane taraftar grubu. eskiden hatırı sayılır bir tribüne sahipken şimdi tüm taraftar grupları içerisinde alay konusu olmaktadır. ben bile üzülmekteyim durumlarına. hala eski günleri hatırlayıp ah ulan be adopende takıma bi küfür ettğimizde işittiğimiz azarları bile özlüyoruz diye iç geçiriyoruz.

ama son günlerde grup tam bir liseli oluşumuna dönüştü. tüm organizasyonlar liselilerin önderliğinde gerçekleştiriyorlar. hele son yaptıkları tam bir saçmalık.

antalyaspora tarihinde görülmemiş gelişmeleri gerçekleştiren hasan akıncıoğluna yaptıkları istifa çağrısı. görülen sebep takımın kötü gidişi olsa da esas durum tüm antalyada bilinmektedir. kendileri stad içerisindeki büfeleri başkandan istemişlerdir ve daha sonra saçma sapan nedenlerle yönetime bindirmeye başlamışlardır. daha maç 1-1 iken 2.yarı başlar başlamaz başlayan yönetim istifa seslerine tüm stad anlam verdirememiştir.

en son organizasyonları olan tarihin en büyük tepkisi! de fiyaskoya dönmüştür. yaşları 15 ile 18 arasında değişen tamı tamına 16 kişi başlarında 2 tane 30lu yaşlarındaki adamla tesislerde antreman sırasında takıma, yönetime ve teknik direktöre küfür etmişlerdir. haliyle şuan da antalyada kendileri dışında kimse stadyuma girmelerini istememektedir.

07 gençlik geçen yıl yaptığı red soldiersı silah zoruyla engelleme girişiminde de başarız olduktan sonra gittikçe değerini kaybetmekdedir antalyada.

hala eskiden kalma 07 tişörtlerine bakıp üzülüyorum.