bugün

alman ırkının türk ırkından daha üstün olması

(#9937534) işte demrk istediğim bu.

Biri de 40 kişiyle çin sarayını basmışlar mi diyor. Troll değil bu adamlar 4 kişilik askeri ekiple koca fransayı savaş dışı bırakmış.

Buna karşılık atatürk örneğini gösterme çünkü atatürk komutan bunlar da sadece erdir. Atatürk bu karşılaştırmada haksızlık olur.

Ama sadece 4 askerle ülkeleri savaş dışı bırakan, komşuları fransa, çekya, macaristan, polonya dan işçi göçü alan hatta beyin göçü alan bu ülkeleri diplomasisiyle baskılayabilecek yaptırım yapan ki savaştan çıkıp kaç ülkeye fark atmıştır. Avrupa birliğinin en taşşaklı ülkesi olup türkleri almayın yönünde baskıcı bir oylama ortamı hazırlayan, bm nin eli sağlam, hristiyan dünyasının en büyük 2. Ekonomisi (vatikan dan sonra) olan bu alman ırkıyla geçmişinden bu yana tek övünceği sahada savaşmak ve düşman askerî kesip ülke yıkmalı tarihimizi karşılaştırmak yüzünden bu haldeyiz. Elin almanı övünecek tarihi yoktur dünya eline vermiştir ama durun hepinizi sağlam silkeceğim deyip, burnumuzun dibindeki yunanistan da bile rus etkisini kırıp, adaları ve turizm haklarını ele geçiriyor. Üstündür. Bunların mallarına değil türk mallarına yatırım yapıyım deyip alınca hiçbir s*ke yaramayan, bu yüzden alman mali almamı ve alman milliyetçisi olmamı sağlayan üstün ırka selam olsun.