bugün

marcos do nascimento teixeira

Taraftarin forvet beklentisi aslinda bu transferde gizli. Galatasarayimiz artik tum transfer ve menejerlik camiasinda kerizligiyle nam salmis yolunmalik kaz durumuna sokulmustur.

Bir de utanmadan hayir efendim ucuza geldi, maasi cok dusuk diyenler var. Ucuz denilen maasiyla bile herifin cebine giren parayi 10a katlaniyor.

Gelisi tam bir fiyaskodur. Kulubu de paketleyip susluyor, marcao da son macinda kacirdigi penaltiyla fiyongu takiyor paketin ustune. Gorunen tabloda portekiz cephesinde ne piyango vurmus, talih kusu sicmis havasi var. Kaptanlik vermeler, her duran topu marcaoya sisirmeler.. onun da bi varlik gosterememesi bizi kucuk dusuruyor ne yazik ki.

Herif fena bi topcu gibi durmuyor. istekli, mucadeleci, sol ayakli, ayagi kotu degil, sorumluluk aliyor ama 4 milyon edecek bir sey yapmisligi yok. Biz umuyoruz yapmasini. Ben yuksek ihtimalle iyi performans gosterip 6-8 arasina okutacagimizi dusunuyorum.

Dusunuyorum da.. boyle adi sani duyulmamis adami biz 4 milyon bonservisle getiriyorsak, gomisi ne paralara satabiliyorsak kusura bakmayalim ama bizi daha cok sikerler.

Forvet alamamalarinin sebebi de bu muhtemelen. Bu kerizlikleri ve galatasarayin mecburiyetini goren bilen menejerler forveti de kulube fahis fiyattan sokma derdindeler. Yonetim de aciklayamayacagi kazigin altina girmek istemedigi icin caresiz kaliyor. Goruntu bu. Dilerim marcao beklenen performansi gosterir ve forvet transferide makul bir bedelle gerceklestirilir.