bugün

younes belhanda

Bu araba dilenecek duruma geldi ya bu camia, diyecek bir sey yok.

Akbaba sakatlanmasaydi zaten kesik yiyecekti. Burada da yazdim, kulubun gondermeye calistigi oyunculardan biriydi, fakat alicisi yoktu.

Hucuma katki yaptigi dogru, istatistiklere direnecek degilim. Fakat bunun katki yapmasinin sebebi takim oyunu oynamaktan aciz forvet hatti ve ileriyi desteklemekte yetersiz kalan ortasaha mevkisidir.

Takim 1bucuk senedir feguliye sahada yer bulamadi. Cunku sebebi belhandadir. Adam forvet mi, ortasaha mi belli degil. Hucumda oyun kurucu oynayabilen, skora katki yapabilen bir feguli var elimizde ama kurucu kim, tutucu kim belli degil. Belhanda ortasahada sorumluluk alip forvete gelince sicip batiran bir futbolcu. Acin bakin eski entrilerimde duruyor daha formayi giymeden yazmistim hucumu yonetemez diye.

Gobekte hucuma katki yapsin diye dogru duzgun savunma yapmayan, topun kiymetini bilmeyen savruk, disiplinsiz bi 8,5 numarayi oynatip hem hucumu hem savunmayi yarim birakmak aptalliktir.

Yeri dolmazsa takimi nitelik olarak da dusurucektir dogru fakat fegulinin kanattan hucumlari organize ettigi daha diri ve saglam ortasahali bir oyun plani takimi daha ne oldugu bir hale sokacaktir.

Gel gelelim, fegulinin de kendini bulamamasi takimi krize sokuyor. O da ayri bir araplik. Nerden buldular da aldilar bu amina koduklarimi takima bela ettiler bir veren iki goturen adamlar.. hep bi kaos anasini sikeyim.