bugün

ready player one

tipik popülist spielberg filmi. para nerede, spielberg orada.

yine aynı klişe karakterler, yine aynı klişe olaylar. tek fark konsept ve efektler. filmi izlerken sanki daha önceden 100 defa bu filmi izlemiş gibi hissettim. her şey önceden tahmin edilebilirdi. filmin tek elle tutulur yanı aksiyon sahneleri.

millet çok beğenmiş. ya bu arkadaşlar çok az film izlediler, ya da ben çok fazla film izledim. ulen piyasa bunun gibi filmlerle dolu. daha da spielberg filmi izlemem. gına geldi.

bol bol ergen fantazisi içeren filmdir ayrıca. günümüzün lolcü, pabci'ci gençleri izlesin, tatmin olsun diye yapmışlar. bir shining kısmı hoşuma gitti. o da shining olduğu için. yoksa tırt yani. geç. atari kısmında da duygulanmadım. internet aleminde zaten yeterince atari romantizmine maruz kalmıyor muyuz? bu filmden alacağım 80'ler, 90'lar nostaljisi olmaz olsun. film bayağı bayağı 2010'lu yılların oyun sektörünün atmosferinde. karakter bir sahnede "bu kızı twitch'de izlemiştim" gibi bir laf ediyor. twitch lan! twitch! kör olaydım da içinde "twitch" geçen bir film izlemeyeydim.

10/6 veriyorum. görsel efekt, aksiyon vs. izlemek istiyorsanız, izleyin. sıkılmazsınız. ama onun dışında "aynı filmin değişiği" filminden öte değil.
güncel Önemli Başlıklar