bugün

ekrem imamoğlu

(bkz: okumadan entry eksilemek)
kendisini tanımıyorum. chp belediye başkan adayı olduğunu öğrendim. sabah telefonuma mesaj atmış
----------
"günaydın istanbul ekrem imamoğlu istanbul büyükşehir belediye başkan adayı" şeklinde. altında da kendisini tanıtan link var.
------------
aday olduktan sonra ilk icraatı bu olması üzücü. benim iznim alınmadan bana mesaj yollaması hem kanunlara aykırı, hem de beni rahatsız ettiği için ahlaka aykırı. diğer insanlara örnek olması adına ilk başta bu hatayı yapmaması gerekiyor.
`https://sikayet.btk.gov.tr/` size gelen istemediğiniz tüm sms leri şikayet edebiliyorsunuz. kendisini bu kanaldan şikayet edeceğim. daha önce telefonuma bulunduğum ilçenin akp bel. bşk. adayı mesaj attı onu da şikayet ettim. diğer partinin adayları gönderirse onları da şikayet edeceğim. ben üzerime düşen vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum. kendi çıkarları uğruna insanları rahatsız ediyorlar. hiç kimse kanunlardan ve vatandaştan üstün olmamalı. insanların kişisel bilgileri tanımadığınız, istemediğiniz kişilerin ellerinde dolanıyor. kişisel bilgilerimiz, iznimiz olmadan satılıyor. bizler siyasiler için birer eşyayız! bunun tek anlamı budur.