bugün

hipnoz

büyütüldüğü abartıldığı kadar zor olmayan hadise. ben bir hipnozcuyum. 5 senedir yapıyorum bunu. ilk başlarda bir hevesle başlasamda sonradan pek bir mana ifade etmemeye başladı. inanın herkes yapabilir ve bir günde öğrenebilirsiniz. lakin deneme yapacak uygulama yapacak insan bulmakta çok sıkıntı çekiyorsunuz şimdiden söyleyim. çünkü öğrenseniz bile bu tekniği bir kere şunu unutun, arkadaşlarınıza ailenize yapamazsınız. dertli tasalı psikolojisi gidik insanlara yapamazsınız. kafasından bin tane düşünce geçen çok kafası çalışan insanlara çok zor yaparsınız.

sakin ve rahat insanlar olmalı ilk başta seçeceğiniz kişiler ve kabul etmeli hipnoz olacağını ve onda profesyonel bir etki bırakmalısınız ki telkinlerinize açık olsun. aile ve arkadaşa yapılamamasının sebebi bu.

beni hiç tanımadan yanıma gelseniz, size adınızı unutturabilirim yada saymayı veya yürümeyi unutturabilirim veya beni micheal jackson'ın ruhu sandırabilirim. hemde hipnoz biterken tüm bunları yaptığınızı unutturabilirim. ama asla size etik gelmeyen bir şeyi yaptıramam. hipnozda bilinç açıktır unutmayın. sadece transtasınızdır.

ilk başlarda eğlenceli gibi bir olsa bile bir amaç teşkil etmediğinden dolayı bir süre sonra sıkılıyorsunuz. yinede öğreneyim falan derseniz eğitimini alacağınız birçok yer var. şahsi eğittiğim arkadaşlarım oldu, yaklaşık 4-5 saatte hemde. ama kimseye eğitim vermedim başka. soracaklarınızı yanıtlarım belki ama eğitim için bana gelmeyin lütfen. *