bugün

arjen robben

sözlükteki cemaatçilerin birbirlerini kollamak adına hep aynı saçma cümlelerden motive olmalarına çok gülüyorum. "ayar verdiği yazarlar çekemiyor, yeni yetmeler bunlar yeaa, olm siz vitaminken bu adam yazıyordu, altına imzamı atarım yazdıklarının" falan. şaka mısınız lan? yaşın kaç başın kaç? kimi neye göre kategorize ediyorsun? kaç yıldır sözlüklerde yazıyorsun mesela? herhangi bi meselenin hali hazırda tartışıldığı bi sözlükteki nesil sayısı mıdır elindeki rasyonel veriler? inanılır gibi değil gerçekten.

mide bulandırı bi yazının öznesidir kendisi. ayıbını kabulleneceğine yandaşları ile hala daha kendini savunmak derdine düşmesi ise kolay kolay anlam yüklenebilecek bi davranış biçimi değil.

hep bahane üretiliyor. "ama işte emine hanım, hayrünisa hanıma da eleştiriler geliyor" gibi sığ argümanlar mıdır yapılan ayıbı örtmek için savunma referansınız? "bizim gönülden bağlı olduğumuz insanlar eleştiriliyor, biz de daha beterini karşıt görüşe sahip insanlara yapmalıyız" mıdır tutarlılık? adamlık bu mudur?

efendiler, kendinize gelin. bu yapılan bi eleştiri değildir. 60 yaşında bi kadın seks metası olarak sözlüğe lanse edilmektedir. ve bunu destekleyecek kadar insanlıktan uzaklaşmış yazarlar tarafından bu iğrenç hareket desteklenmektedir. yazıktır lan, ayıptır, günahtır her şeyden evvel. bu kadar ucuzluk olur mu? sizin kadar alçalıp benzer ithamlar o çok değer verdiğiniz insanlar hakkında yapılsa yine bu kadar hümanist olabilir misiniz? insanlığınızdan utanın lan.