bugün

23 kasım 2018 galatasaray atiker konyaspor maçı

yine bir hakem faciasıyla karşılaştığımız maç.

bu akşam kazanmayı hak etmedik ama puan kaybetmeyi de hak etmedik. ortada bir top oynandı ve şans faktörü devreye girdi, üç puan şans faktorü ile bize döndü ama bazı kirli eller yine devreye girerek galatasarayımıza puan kaybettirdi.

pozisyonun değil penaltıyla faulle bile alakası yok. orta sahada gerçekleşse dönüp pozisyona bakılmayacak bir olay ama puan kaybettirme pozisyonunu yakaladığı an düdüğü çaldı.

asıl olay bu kadar kritik bir kararda var’a gidilmemesi. bu var neden getirildi? maçın hakeminin kenara gelip kritik kararları incelemesi için. ne yapılıyor? son zamanların favorisi olan var’a maçın hakeminin gitmemesi. peki neden? çünkü kararı hakem vermiyor, direktiflere uyan bir kadro var odasında eylemleri gerçekleştiriyor.

olsun. bu da geçti, tepkimizi koyarız ama asla takımdaki eksikleri görmemezlikten gelmeyiz. dönem arasına kadar toplayabildiğimizi toplayıp transfer dönemine ulaşmamız şart. işte o transfer döneminden sonra galatasaray’dan ve taraftarından korkun, ligin de, hakemlerin de, tff’nin de üzerine kabus gibi çökecek bu takım. hakemleriniz de, var odalarınız da kurtaramayacak sizleri.