bugün

the office

Uzun zamandır dizi izlemeye fırsatım olmuyordu, the office'e en yakın arkadaşlarımdan birinin "sen kesin çok seversin" tavsiyeleriyle başladım. ilk bölümde "eh be, bi garip ya bu dizi, izlemem heralde" dedim, ama tavsiye sağlam yerdendi "du bakalım, hadi" diye ikinci bölüme geçtim.

Dizinin doğasına alıştıkça beni benden aldı, sevdiğim ve kafamın uyuştuğu herkese tavsiye edip duruyorum kaç gündür. Michael Scott beni bu güne kadar en çok güldüren karekter oldu, aynı karekter beni defalarca kez duygulanıp gözlerimin dolmasına da sebep oldu, Steve Carell abimizin oyunculuğu en iyi övgüleri hak ediyor.

Her karekteri ayrı benimseyip tanıdıkça diziyi daha çok seviyorum. Jim ben gibi mesela, kendimi gördüğüm çok oluyor o arkadaşta, Dwight ilkokuldaki sıra arkaşım gibi biraz, phyllis annem gibi, Ryan da diziyi tavsiye eden arkadaşım gibi hshahaha yeter.

Demem o ki Yani bu karekterler bazı özellikleriyle hepimizin hayatında bir yerlerde var, hepsi bir yerlere oturuyor. En çok bu açıdan dizi beni içine çekti. Bambaşka bir havası var, sanki her şey o an oluyormuş gibi ve o ortamda her şey daha bi farklı komik geliyor.

Çok Sevdiğim şeylerin reklamını yapma dürtüm yine tavan yaptı, neyse. tanım: detay gören bir yapınız varsa daha çok seveceğiniz bir "durum komedisi" dizisi, Yer yer de kara komedi diyelim.