bugün

kurtlere pislik uretiyorlar demek

anlamayan beyinlere dışarıdan mantık ve idrak enjekte etmenin nafile olduğunu bize gösteren eylem.

baraj, maraj diyen zihniyet bunu herhangi bir yanlışı çıktığı için değil, istatistik okumada cahil olan bünyeleri aydınlatmak için demiştir. yine bu satırların yazarı, enerji üretimi ve baraj açısından güneydoğu anadolu'nun bölegeler arasında zirvede olduğunu, ilkokul çocuklarının da bildiği üzere idrak fukarası bünyelere bildirir.

bu satırlar yazarı idrak fukarası beyinlerle ekonomi politika tartışılamayacağını anlamış bulunmaktadır zira bu anlama zoruluğu çeken bünyeelerin herhangi bir sosyal bilim tedrisatından geçmediği açıktır. mesela alsanız sosyolojinin en ünlü önermelerinden birisini "suçu toplum hazırlar birey işler", bu beyinler bunu anlamayacaktır. mesela bu beyinler "bazı şeyleri yapan kişiler fakirlerdir" ile "fakirler bazı şeyleri yapar" cümlesi arasındaki koca farkı anlamayacak kadar edebiyattan yoksundur.

işbu nedenlerden ötürü, bu idrak fukarası bünyelere kendi silahları ile saldırmak zorunluluk halini almıştır. bu silahla saldırırken amacım aslan türk halkın suça yatkın, psilik üreten bir halk olduğnu söylemek değildir (zira bu ırkçı, faşist bünyelerin yapacağı bir şeydir). bu silahla saldırırken amacım, ırkçılığın, mantıktan uzak bir şekilde halkları aşağılamanın aynınısın kendi halkımıza, etnik kökeninimize de yöneleceğini anlatmaya çalışmaktır.

şimdi soruyorum ırkçı arkadaşlar: ankara, izmir, adana gibi iller dünya çocuk pornosu izleme-indirme sıralamasında dünya zirvesine oturmuştu. buradan ne çıkarmak lazım? "türkler pislik üretiyor" mu demek lazım?

her gün gazetelerin toplum sayfasında, mesela, "niğde de inşaatta 5 yaşında kız çocuğuna tecavüz edip öldürdüler" haberleri var. yüzlerce hem de. buradan ne çıkarmak lazım?

karagümrük, kasımpaşa, karadeniz'in bazı gölgeleri silahla mafyayla büyüyor, bundan ne çıkarmak lazım?

karadeniz'de "nataşa" ismi de verilen kadın alım satımı, kadın ticareti şebekesi at başı gidiyor, bundan ne çıkarmak lazım?

almanya'da türklere "barbar" deniliyor, almanlar türklerin sürekli suç işlediğini belirtiyor. buradan "türkler pislik üretiyor" u mu çıkarmalıyız?
.

uzatmıyorum. evet sayın arkadaşlar, ne olacak bu durumda? bu tip olaylardan hareketle "türkler pislik üretiyor" sonucuna varmak, sizde öfke, adaletsizlik duygusu uyandırmayacak mı?

peki aynısını neden kürtlere yapıyorsunuz?

bunun adı dört dörtlük faşizm değil mi?
güncel Önemli Başlıklar