bugün

zihnimizdeki holografik evren

Bundan binlerce yıl önce bile söylenen bir bilgidir kendileri. Tabi o zamanlarda fazla ciddiye alındığını söyleyemem. Çünkü bu bilgi ilk olarak, insanların yaşadığı mistik deneyimlerin (trip) bir sonucu olarak açığa çıktı. Fakat bizim beynimizdeki 3 boyutlu gerçeklik algısına çok ters vaziyetteydiler. bu yüzden dile dökülmesi için sembolik anlatımlar gerekiyordu. Bunun sonucunda semboller kullanılarak insanlara aktarıldı. örneğin isa göklerin krallığı derken, yukarda bir yer anlatmıyordu. kendi bilincinde gördüğü, algıladığı bir üst boyutun tasvirini anlatıyordu. Bunun dışında miraç diye geçen hadisede aynı şekilde boyutsal bir farkındalıktan bahsediyor. yani materyalist anlatımlar gibi gelsede, genel tema insanın bilincinde yaşadığı deneyim. Yanı her şey insanın içinde, dışsal materyalist anlam yok. Ancak tabiki bu bilgiler neredeyse hep yanlış yorumlandı. bunun nedeni temel mesajın yerine tam oturmamaş olması denebilir. Peki temel mesaj nedir derseniz o da şu ; "bu evren bir ilüzyon". yıllardır gelen mesaj hep buydu. neredeyse tüm dinler ve mistik ögretiler bu bilginin açıga çıkması üzerine kuruludur.

Günümüze dönüp devam edersek, bu bilgi şu an daha anlaşılır, yani taşlar rayına oturdu. bilimsel gelişmeler ve teoriler evrenin holografik bir gerçeklik içerdiğini kanıtlar nitelikte. Tabi ben şimdi uzun uzun onu yazmayacağım. sadece bir kaç entry altta, daha öncede bu konuda yazdım. Evrenin bir ilüzyon olduğunun, her şeyin bir bütünlük içerip ayrı olmadığı bilgisi, bu dünyada, üstüne düşünülürse, tam olarak rüya kavramıyla örtüşmekte. Bir çok önemli soruya cevap olurlar kendileri. Ben 4 dk lık bir videoda konuşup anlatmaya çalıştım bunu. göz atabilirsiniz.
https://youtu.be/D8JDb_Uvy0s
yeni ve ilgi çekici konularla ilgili konuştuğum videolar yükleyeceğim, ayrıca kanalı takip ederseniz destek olmuş olursunuz. Yararlı olabilir. iyi eğlenceler.