bugün

yazarların bok gibi parası olsa alacağı araç

Trafik diye bişey var kardeşim. Ben Almanya'da Lamborghini 'yle görürüm seni kışın şubat ayında ...

iyi bi audi yeter de artar bile, şu yeni a6'nın kataloğunu istettim - benim gözümde şu anda piyasadaki en iyi araba o.

Alman kışında o audi senin Lamborghini 'yi ziker atar. Onu söyliyiim. Yarış pistinde diil de normal trafikte araba kullanacaksan öyle prestij arabası almıycaksın.

Lamborghini Ferrari falan barın önüne parkederken kızlar baksın diye bi işe yararlar. Ama ocak ayında frankfurt 'tan Paris 'e , ya da kayseri den istanbul 'a gitmeye çalış bakiim Lamborghini yle. ..bak bakiim nası göt atıyo,bak bakiim nası patinaj yapıyo ...

Yeni A6 çok hoşuma gidiyo. Pahalı da diil hani. A7 de fena diil ama çok fazla gereksiz aksesuar koymuşlar içine. O da prestij arabası.

Yürüyerek 20 dakka da varacağın bara sırf hava olsun diye Lamborghini 'yle gitmek ve caka satmak istiyosan -yap tabii. .. Seni tutan yok. Ama bu zevkin sana maliyeti 300 bin euro falan ...

Ve o arabayla frankfurt 'tan paris 'e gidemezsin -gidersin uslu uslu 100 km'yle gidersin. Arabanın içinde motor sesinden kafan şişer ... ben kullandım Lamborghini ... Bi halta yaramaz bi araba o... kabinin içi acayip gürültülü. Hayatta uzun yola gidilmez o araçla.

Neden audi? Bmw Mercedes arkadan çekişli araçlar. .. kışın direksiyon hakimiyetini kolaylıkla kaybedebiliyosun. Ama audi ... önden çekişli !!

Benim favori arabam şu 2017 audi A6 ... belki yakında alırım.

Bu entry 'de arabadan anlamayan ergenlere yılların şoföründen tavsiyeler babından burada dursun.