bugün

conor mcgregor

pazar sabahındaki maçtaki tek başarısı 3. raundu kazanarak khabib'den maçı bırak raund alabilen ilk kişi olmak olan sarı çük.

maçta her türlü yasaklı hareketi (rakibini eldivenlerinden ve şortundan tutma, yerde diz vurma, ayak parmaklarıyla kafese tutunma) yapmış ve eski hakemlik günlerinin uzağında olan herb dean dallaması sadece uyarıyla geçiştirmiştir.

normalde kemer maçında böyle dayak yiyen adama "siktir 2-3 maç kazan ondan sonra rövanşı düşün" derler ama dana white gavatı para için rövanşı direk de yapabilir.

trash talk olayını herkese yaptığı doğrudur ama bu sefer şakayla işi olmayan birine tosladı ve cevabını aldı. ama yenilmesini islam karşıtlarına karşı bir zafer olarak nitelendiren ülkemiz medyasına da götle gülmek gerekir.

her ne kadar khabib ile rövanş istiyor olsa da eski rakiplerinden jose aldo da kendisine rövanş için meydan okumuştur. bakalım görelim.

taraflı yorum olarak içimin yağları eridi dayak yiyince. normalde trash talk'ını eğlenceli bulurum ama khabib'e karşı düpedüz rahatsız ediciydi.

son olarak da "khabib maçı yere çekti ondan conor yenildi ühühühü" tayfasına önerim boks veya kickboks/muay thai izlemeleridir.