bugün

altınova

son bir kaç gündür ırkçı saldırılar ile adını duyuran beldedir.

durun sayın ırkçı arakadaşım, hemen cellallenmeyiniz, anlatacağım şimdi.

siz ne zamandan beridir çıkan bir adli kavganın taraflarından birisinin etnik kimliği ile ilgilenmeye başladınız?

peki ne zamandan beridir, çıkan adli bir kavga sonucunda, mesela taraflardan birisi arap'sa, "saldırın ulan araplara!" demeye başladınız?

mesela sorarım sayın ırkçı arkadaşım, evine bir hırsız girse ve sen o hırsızı yakalasan ve dahi hırsızın çerkez olduğunu öğrensen, "yakın ulan çerkezlerin işyerlerini!" deme mantıksızlığına mı düşüyorsun?

yani bundan sonra böyle mi olacak? örneğin sokakta birisi bize yan bakınca, "nesin lan sen?" diye sorup, örneğin laz olduğunu öğrenince, tüm lazlara mı saldıracağız? bunu ırkçı hayallerimiz için mi kullanacağız?

peki sorarım sana sayın ırkçı arkadaşım, sorarım: aynı olayda, seni ezen eğer bir türk vatandaş olsa ne yapacaktın? ne olacaktı?

en nihayetinde, sesli müzik dinleme kavgası üzerinden, "yetişin kürtler adam öldürüyor" provokasyonu yaparak daha fazla yandaş toplamak ve etnik temizliğe girişmek ırkçılıktır sayın arkadaşım ve sana da ırkçı denilir literatürde.

peki tüm bunlardan sonra (altınova, sakarya, çocum, maraş, sivas...), sen "ermeni soykırımı yoktur" dediğinde, elalem neden inanmıyor şimdi anladın mı sayın ırkçı arkadaş?

anlamadın mı? geçmiş olsun o zaman.

hadi iyi tıraşlar.

edit: bu entrye eksi veren arkadaşların düşüncelerini merak etmekteyiz. zira en kötüsü, bir kişinin ırkçı, faşist saldırıları savunamayacak halde olması ama eldeki tek enstrüman "eksi" ile buna destek verebilmesidir. ırkçılık, aptallaştırır!
güncel Önemli Başlıklar