bugün

sürekli kriz var havası yaratılması

Yelkenler suya indi bile naber. Reis, türkiyede faaliyet gösteren amerikan şirket yetkililerini kabul etti allah kabul etsin. Demiş ki; "abd ile olan siyasi sorunların, iş dünyasını etkilemesini istemeyiz". Paranın gözünü seveyim. Sahi ipone lara noldu? Hani parçalıyorduk?

--spoiler--
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li iş insanları ile buluştu: Siyasi konularla ekonomiyi karıştırmamak gerek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li iş insanları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, "Siyasetle ekonomiyi karıştırmamak gerek. Karıştırmak yanlış." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile sorunların, iş dünyasını etkilemesini istemediğini de ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, ABD'li şirketlerin yöneticilerini kabul eden Erdoğan, "Stratejik ortaklığımız, tüm iniş ve çıkışlara karşın, yatırım ve ticaretle güçlenecek." mesajını da verdi.

Erdoğan, iş dünyasının ticari önlemlerden etkilenmemesi için gerekli tüm adımların atılacağını ve "serbest piyasa ekonomisinin prensiplerinden vazgeçilmeyeceğini" söyledi.

Cumhurbaşkanı, "Yaşadığımız problemleri çözmek için yollar ararken iş dünyasının da bizimle işbirliği yapmasını istiyoruz. Şu anki ABD yönetimi ile yaşadığımız sorunlardan sizin negatif etkilenmenizi hiçbir zaman istemeyiz. Gerekli düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz." dedi.

https://www.bbc.com/turkce/45579762
--spoiler--

görsel