bugün

bursa da suriyelilerle türkler arasında gerginlik

* 'Sözcü yazmış, kesin yalan haberdir.'

Zaten sizin izlediğiniz yandaş medya kanalları kesin doğru söylüyordur, yemin ediyorum ki açsam a haber'i izlemeye çalışsam kusarım, siz nerede yaşıyorsunuz lan derim. iktidar yalakalığı yapan çakallara sesleniyorum: devlet benim devletim adı Türkiye, millet benim milletim adı Türk milleti, din benim dinim adı islam, ben şu yaşımdan sonra yalanı doğruyu, hakkı hukuku sizin gibi bezirganlardan, iftiracılardan öğrenecek değilim. Yaradan akıl vermiş düşün diye; okuyup düşünmeyen, onaylayıp sorgulamayan sizlerin bu beyne ihtiyacı yok.

* 'Bursa'dakiler akıllı olsun Reis hadlerini bildirir'miş.

Bir yaradandan korkarım, müslümanlığın gereği de budur. Merhameti ve azabı sonsuz olan odur. He tabii sizler, sizin fikir erbablarınız malum şahsı 'adeta ikinci peygamber' görüp 'salavat' getirdiği için gayet normal kuldan korkmanız. Korkmayın titreyin, sizden korkan namerd olsun, haramzadeler, devletin malını yediniz bitirdiniz, elinize yüce kitabı alıp kendi çıkarlarınıza alet ettiniz.

'Şeytan sizi Allah'la aldatmasın.' Nasıl Fetö insanları Allah ile kandırdıysa, sizler de diğer tarikatlar da aynı yoldasınız. Sorsan hepsi kanaat önderi ama ne hikmet zırhlı Mercedes S'den aşağı inemiyorlar.