bugün

mustafa cengiz

galatasaray taraftarları maalesef kulüp değil futbol takımı taraftarı olduğu için ancak futbol takımı kötü gittiğinde eleştirilen başkandır.

halbuki erkek basketbol takımımızın başına geçip takımı küme düşmekten kurtaran ve şu şartlarda en iyi tercih sayılabilecek oktay mahmuti transfer yasakları kaldırılıp takım kuramayınca konuştu ve takımdan gönderildi. halbuki kendisine verilen sözler yerine getirilseydi ücretinde indirime de gidebilirdi. şimdi belki bir de onunla çalışmadığımız halde ücretini öderken ondan daha kalitesiz bir koçla çalışacağız. üstelik bu koçu bize öneren de fenerbahçeli cumhurbaşkanı danışmanı ve tbf başkanı hidayet türkoğlu. haydi mahmuti'yi gönderdin, bari en azından o standartta birini bul. bjk bile gitti duşko ivanovic'i getirtti. durun daha bitmedi. eylül ayındayız ve transfer yasakları hala kalkmış değil.

kadın basketbol takımında marina maljkovic gitmek istedi diyerek gönderildi. kadın açıklama yaptı ben kalmak istiyordum gönderdiler diye. hani başarılı başarısız tartışılır ama kadın daha bir ay önce eurocup'ı getirmişti. sonra cengiz yönetimi ne mi yaptı? aylarca yalan haber yaptırdı, sonra u19 antrenörünü başa getirdi, transfer filan pek yok zaten. muhtemelen takımda transfer yasağı da vardır.

voleybola hiç girmiyorum bile.

sponsorlarımızla geliyoruz demişlerdi, forma tedarikçisini bile zor buldular geçtiğimiz hafta. üstelik bu sezon bu takımların en düşük bütçeyle oynayacakları sezon. böyle bir yılda takım kurmaktan aciz bir yönetim.

şube yöneticileri basketboldan anlamıyor.

genel menajer ve başarısızlık muskası ömer yalçınkaya bir galatasaray liseli işsiz olduğu için maaş alıp görevinde kalmaya devam ediyor.

tanım: tek başarısı dursun özbek olmamak olan bir başkandır.