bugün

vagner love

Galeyana gelen taraftarimizin gozu bazi seyleri gormuyo heralde. Kulup iki aydir gomisle ve alinacak forvetle ugrasiyor gibi gorunuyor ama asil yapmaya calistiklari sey belhanda ve feguliyi satabilmek. Yapamadilar. Zaten nasil yapsinlar bu adamlar etliye sutluye karismadan milyonluk sozlesmeleri sike sike alacak, tarik ordaydi gorduler ki bunlarin ölü haline bile laf edemezsin bir sekilde oyunun icindeler ama takima sinif atlatacak kapasite ve uyum yok. Goremedik.

Hocaya kalsa bu ikisi yerine mugdati, sinani, celili, tartismasiz akbabayi oynatir. Bu ikisine sans vermesinin sebebi oncelikle patlama yapabilmelerini saglamak, olmuyosa da piyasalarini canli tutup okutma ihtimalini artirmak. Ama satamadik. uce bese bakmadan satilamayacak adamlar degiller ama cl seviseyinde yerlerini doldurmak da yeni maliyet doguruyor. gomis sozlesme sartlarindan oturu satildi. O da kendince hakli, para istiyor karsiligini vermis. Kulup de ona istiyon okey de kardesim bizim limitimizi sikmis atmis vaziyettesin, birak zammi indirim yapman lazim diyor. Yollar ayriliyor.

Gelelim wagnere. Adami almislar. Artik yapacak bi sey yok, cimbomun topcusudur. Hakkindaki dusuncem hocanin elinde en az iki ay fizik olarak hazir hale gelmesi saglanacaktir. Bu adam besiktasta kadroya isinamadi. Mac kondisyonunu ben yeterli bulmuyorum zaten sayadaki kotu performansinin sebebi de bu. Duzenli oynamayan bir adam kendine cok iyi bakmazsa duser. Yasi da var. Terimin elinde esek gibi calisacaktir, fizigi toparlayinca katki verir. Geldigi gunden beri ne ise yaradigi belli olmayan sinan bile hocayla yarim sezonda rakip savunmalara sikinti cikaracak seyler yapmaya basladi. Wagner de yapar kumasi belli adamin. Ha gonul farkli isimler olsun isterdi ama durum bu. Karincayi sikip belini incitmemek gerekiyo, sinekten yag cikaracagiz. Cikar mi? Cikar. Ama hazir olmasi en az iki ay..