bugün

tecavüzü hak eden kadın

yoktur.
çocuk ta hak etmez. hayvan da. yaşlı başlı insanlar da hak etmez. ölüler de. damacanalar da.

tecavüz etme arzusu kendi içindeki güçsüzlüğü bastırma çabasından ibarettir. o yüzdendir, kendi cüssesine göre birine değil; nispeten zayıf olana saldırılır. ve sanılanın aksine " ay tahrik oldum hadi şunun ruhuna azap çektireyim" demezler. tecavüzcüler yıllarca o sapkınlığa sahip olan insanlardır, basit bir frikikle, bir -iki kahkahayla o kafaya giremezsin. tahrik olmak 2 dakika sürecek bir "işle" sona erer en nihayetinde. tecavüz gibi senelerce devam etmez.

hak ediyor açık giyiniyor sergiliyor gece dışarı çıkmış gülmüş etmiş demek kendini aklamaya çalışmanın en şerefsiz yoludur. ölüler bunların hiçbirini yapmazken tecavüze uğradı bizim ülkemizde. hayvanlar, çocuklar kırıtmayı mı bilecek te birinin gözüne batacak? azıcık vicdanlı olun azıcık mantıklı olun diyeceğim ama; burda "tecavüz edilebilir" damgası vuran çoğu insan bilgisayarda gizli sekmenin anasını ağlatmış; eli gelişememiş çükünde gezen onur yoksunu insanlar. yakınınızda birisine olsun da görün denecek bir olay değil bu. o yakının sırf siz bir şeylerden ders alın diye hayatı sönmemeli.

ulan hayvan herifler market sırasında adam önüne geçti diye götünüzü yırtarsınız hak hukuk diye bağrınırsınız şurda "hak ediyor mu" diye tartıştığınız başlığa bakın. bokunuzda boğulun siz.