bugün

kızlarda artarak görülen biseksüel eğilim

Son yıllarda gözle görülür şekilde artan bir durum bu evet. Eskiye göre gerçekten arttı mı yoksa sosyal medya sayesinde daha mı görülür oldu tartışılır fakat şu bir gerçek ki biseksüellik kızlar arasında hayli yaygın Bu aralar.

Daha önceleri de ufak tefek gözlemlerim vardı bu konuda fakat sosyal medya, Özellikle de Twitter dünyasına girdiğimden beri çok daha net ve yakından gözlemleme, Konuşma hatta tanışma fırsatı bulduğum Çok fazla kadın oldu bu konu çevresinde ve sonunda emin oldum ki söz konusu tespit doğru. Bunun çok çeşitli sosyal ve kültürel sebepleri olabilir fakat benim gözlemlediğim kadarıyla genelde merak ve yüksek estetik algısı kadınları bu deneyime yönlendiriyor. Eşcinsellik tercih değildir malum, insanın içinde olan bir şey, fakat biseksüellik öyle değil. Yeni deneyimler yaşamak isteyen ve kadın vücudunun güzelliğinin ve estetiğinin farkında olan kadınlar için son derece normalize oldu bu olgu. Tabi %100 Heteroseksüel olanlar için geçerli değil bu söylediğim fakat birazcık meyli olan kişi 10 dakikalık sohbetten sonra hemen çözülüyor. genellikle ufak tefek öpüşme elleşme vesaire başlangıç noktaSı oluyor ve enteresandır yüksek bir oranda yakın çevre Arkadaşlarla yaşanılıyor ilk deneyimler. Bunun kökenini kız çocuklarına uygulanan toplum baskısından dolayı ilk cinsel kimlik keşiflerini ergenlikte en yakınındaki hemcinsleriyle yapmalarına kadar dayandırabiliriz Fakat günümüzde bir parça da olsa rahatlamış bir ortam var diyebiliriz dolayısıyla kızlar birtakım maceralara daha kolay erişebilmekte.
Benim şahsen hep söylediğim bir şey var; aklı başında her kadın biseksüel olur.
Çünkü kadın doğadaki en güzel varlık ve bu güzelliğin tadına varabilmek için illa erkek olmak gerekmez, bu bağlamda bu estetik algı seviyesinde olan ve körü körüne hetero olmayan dişiler için tavsiyem bu güzelliği keşfetmeleridir.
Benim bir sürü arkadaşım ve çoğu sevgilim biseksüeldi ve hepsinde ortak olan tek bir şey varsa o da estetik algısının çok üst seviyede olmasıydı. Misal son sevgilim bana çok aşıktı müthiş bir cinsel hayatımız vardı ama aynı zamanda Kristen Stewart'a aşık bir genç kızdı.

Yani demem o ki özellikle kadın cinsiyetine mensup arkadaşlara söylemek isterim ki, eğer içinizden sizi kendi cinsinize yönelten bir duygu varsa ona karşı koymayın, arkasından gidin. Ne demiştik? Aklı başında her kadın biseksüel olur.