bugün

seks neden bu topraklarda tabu

Tabu değil. Sadece islam ahlakında da türk töresinde de evlilik dışı cinsel ilişkinin yeri yok. Her iki tarafta da bu durum kabul edilmiyor ve burası bir türk islam devleti. Zina bu kadar basite indirgenecek bir durum değildir. "Millet uzaya çıktı tabularınızı yıkın ya." mantığıyla yaklaşılabilecek bir konu da değildir. islam'ın ve diğer hak dinlerin niçin zinayı kesin olarak yasakladığını hiç düşündünüz mü? Çünkü erkekle kadın aynı yatağa girdiğinde koruyucu önlem almaları her zaman işe yaramayabilir. Eğer o önlemler her zaman işe yarasaydı ya da karşıdaki kadın her zaman dürüst olsaydı ortalık babası belli olmayan çocuklarla dolu olmazdı. insan bazen aldığı riski kondomla, hapla bertaraf edemeyebilir. Allah ol derse olur ve siz sadece eşeğini sağlam kazığa bağlamakla yetinen bir kulsunuzdur.

Edit: bu entryde seksin evlilik dışı versiyonunun ele alınması toplumda tabu sebebi olarak evlilik dışı versiyonunun görülmesi sebebiyledir. Anlamayanlar olabilir.
Ha bir de unutmadan istediğiniz kadar eksileyebilirsiniz. Eğer islam dinine inanıyorsanız yazdıklarımda islam'a aykırı hiçbir şey yok ve hepsi de islam mantığına uygundur. Ha yok benim inancım farklı diyorsanız o başka. Ben müslüman olanlar için yazdım. Eğer müslüman olanlardan oturup da bu yazıyı kınayan varsa o tamamen kendi problemidir. Gerçeklerden duyduğu gocuntu da inandığı din hakkındaki cehaleti de beni ilgilendirmez.