bugün

bafetimbi gomis

Bi ibnelik var da adamin topculuguna bi zahmet laf etmeyin. Gecen sene buralar umut bulut kiyasiyla doluydu bu zamanlarda. Allahtan sozluge ayda yilda bi giriyom da ne yazdik ne oldu hatirliyorum, o zamanlar da dedim lig baslasin siker atar diye. 30 gol atti. Bi takim zevat diyo ki clde sicar. Nah sicar. Ya korsunuz ya da gozunuz gormuyor. Agir dedikleri adam ligde kac kere tas gibi stoperlerin felegini sasirtti. Fizigi, ayagi, akli oldukca guclu, biraz duygusal ama biz de duygusaliz. Sorun yok.

Fatig terimin oldugu yerde para konusu problem olmaz. Gomis bi zam istemis olabilir ama terim onu bi sekilde ikna ederdi, hatta gomis alacaklarindan vazgecer ustune para bile verirdi. Gordugum kadariyla bi ego sorunu var maicona da yansimis ve gomis akhisar macinda hoca tarafindan yem edildi ve kaybetti o savasi. Daha penaltiyi kacirmadan once bile sictiginin farkindaydi, penalti da fiyonk oldu, krema oldu.

Fatih hoca isterse bu meseleyi cozer ya da gomis gider. Satilma ihtimali yoksa bi orta yol bulunacagini dusunuyorum. Terim zamaninda barosu da silmisti. Ama gomisten o kadar kolay vazgecmez, gomisi seviyo, gomis de cimbomu seviyo. Taraflar gaza geldi ve bi tatsizlik yasandi. Satilmazsa eger tatliya baglanir bu is, biz de gomisi cl de izleriz. Cok da is yapar merak etmeyin. Satilirsa da bi sey demem, paraya pula sevgi satilmamali asla.