bugün

rus kızı varken kezbanla evlenen salak

hep derim, azıcık yabancı dil.. hatta ona bile gerek yok. bir çoğu türkçe biliyor, sadece denk gelme şansınız olması lazım.

antalya da olduğum için hayli örneklerini biliyorum. huri gibi kadınlarla evlenen komiler, garsonlar var. o güzellikte bir türk kızı asgari ücretle çalışan bir adamla, geç evlenmeyi öbür odaya dahi geçmez. Tipi katmıyorum bile. kadınların güzelliğini, mütevaziliğini geçtim. herifler karılardan aylık para alıyor ahah, düşünün bu dereceleri dahi var.

ben genel olarak evlilik kavramını önemsiz, lüzümsüz bulan biriyim lakin herkes böyle değil. Türk erkekleri, eğer böyle bir düşünceniz varsa ömrünüzü bu türlerle çürütmek ya da 3 yıl sonra kezbanın tekine nafaka vermek zorunda kalacağınıza, kendinizi biraz geliştirin ve türk harici bir kadın ile evlenin. olm sizin bir türk kızının elini tutmak için gösterdiğiniz ilginin onda birini görseler size kör kütük aşık olacak kadınlar var, aptallık etmeyin.

keza, türk kızları da bir türk ile evlenmesin diyeceğim de, uluslararası piyasada erasmusla gelmiş seks oyuncağım diye namınız var sadece ahah. size bundan öte değer verecek birini bulmanız biraz zor ama şansınızı deneyin.

tabi bu genel olanı, görünen köy kılavuz istemese de elbet istisnaları vardır.