bugün

ehl i dil

entrylerini dilekçe titizliğinde yazanlar tarafından eleştirilmiş yazar. "ehehöhö burada yazar bir şeyi ayrı bile yazmamış lan" deyü ayar verdiklerini sananlar var. şimdi hiiç gidipte bu ayar verdiklerini sananların hatalarını göstermeye çalışmayacağım çünkü hem bana yakışmaz, hem de burada insanların yazdıkları yazıları hızlı yazabilme ihtimalini göz önünde bulunduraraak hata yapabileceklerini biliyorum. yani bunu bir eleştiri malzemesi olarak kullanmak bana bir deyişi hatırlattı "mal bulmuş mağribi gibi..." yani bilemiyorum benim felsefem insanlarla fikirleri tartışmak. küçük insanlar da sanırım böyle şeylere takılıyor...!

(en basitinden "refere" vb yabancı sözcüklere takabilirdim, yanlış yazılan kelimelere takabilrdim, ama ben sözlüğün fesahâtden sorumlu bakanı felan değilim takdir edersiniz ki.)

tamam, ona buna durmadan sataşıp hakaret ediyor, bundan prim yapmaya çalışıyorsun ama bu sefer sert kayaya çarptın evlat. sidik yarıştırır gibi entry yarıştırmam ben bazıları gibi. ha, gelip başlığımın altına ağlamışsın ama gelip başlığının altına bir şeyler yazacak değilim. burdan sana iş çıkmaz yani...! çünkü seni ancak o kadar kaale alıyorum işte. o kadar olur!

neyse, madem her yazısını dilekçe titizliğinde, tdk'nın mihrabına yüz sürerek yazıyor bu süper yazarımsı arkadaş, bu beni de çok sevindirir. yani türk diline kendini adamış olan beni...!

ha, bir de sözlüğün cinası bilmediğini anlamıştır.

(bkz: ağnamak)
(bkz: anlamak)

ayrı şeyler bunlar mirim. anladık?*