bugün

aykut kocaman

elindeki kadroyla başarılı olmuştu tezini yeni kurulacak kadroyla bağdaştırmamak gerekiyor. Eğer Aykut ile devam edilecekse alınan oyuncular belli.
dirar tarzı, aatıf tarzı ve uzun boylu bir santrafor olacak. gidenlerin yeri dolacak sadece kalite artacak diyelim. oyun anlayışı ve bu mahkum futbol değişmeyecek.
10 numaradaki oyuncusuna serbestlik vermeyen, Onu takımın en çok gole katkı veren kanat oyuncusuyla oynatmayı lüks bulan bir adam istemiyoruz sorun bu.
bu adam valbuena varken aatıf oynattı sırf Hasan aliye destek verecek diye. Bu kadar düşünüyor işte. Aynı şey Sağ kanat için de geçerli. oyun görüşü bu kadar. ilk yarı orta sahayı tutalım. 2 stoperimsi ön libero ve ortalama 11 km koşan 8 no görünümlü 10 numarayla, ikinci yarı bir şekilde atarız moduyla devam edeceğiz.
neyin başarısı abi? "fonorbohco logon on çok gol oton tokomo"
siktir git. gol krallığına oynayan bir oyuncun yok, duran top etkinliğin olmuş. kornerlerini Hasan ali kullanmış başına da bir tane salak gelmiş kullanırken. Amerikayı tekrardan keşfetmeye çalışmaya çalışan, akıllı görünümlü bir ruh hastasının eline teslim edilmiş bir fenernahçe istemiyorum. 2. olmanın Şampiyonlar ligine gidememesinden dolayı anlamı kalmayan bir ligde aykutlu bu iğrenç rakibi oynatmama odaklı Fenerbahçe yerine risk alan keyif veren ama gerekirse 4.olan Bir Fenerbahçe istiyorum. Aykut kocaman Anadolu kulüplerinde kısıtlı bütçelerle başarılı olabilecektir. siktirsin demiyorum kendisine saygım var ama ne olur git.
lütfen git.