bugün

07 haziran 2018 digiturk rezaleti

Ön edit : Hemen derdini S.keyim olayına girmeyin harbi kafam attı.Sizinde başınıza gelebilir.Çünkü süper lig ve şampiyonlar ligi artık digiturkte sözleşmenizi yenilerken çok dikkat edin.

Yıllardır eşim üstünden digiturk üyesiyiz.iq plus kutular , 4k'lar,hd kutular, en üst paketler neler neler.Abi geçen sene ortalama 75 tl fatura ödüyorum.Süper lig ve bein movies kanalları açık.3 haziranda tahahhüt doluyor.25 mayıs cuma günü kıçıkırık bir sms atmışlar.Sms mi kaldı arasınıza diyordum ki aradılar ama müsait değildik sonra arayın dedim.Kimse aramadı ? Müşteri hizmetleri ise 8 kere geri arandığını söylüyor.

Ekran görüntülerini ekledim.Hadi tamam aradınız 1 kere sms attınız biz geri dönmedik.Gelelim esas 2 konuya.75 tl olan faturam nasıl oluyorda iki katı olarak 144 tl oluyor.Oğlum alt üst maç izliyoruz lan ne yapıyoruz.Diğer şirketler 3 te biri fiyatını veriyor.Ama Şompoyonlar logo de var diyorlar.Kaç maç izleyeceğim ? 12 aylık ücret ile 3 büyük takımdan birinin kale arkası kombinesini alıyorsun.

Elimin uzandığı tüm sosyal medya,bimer,tüketici mahkemesine kadar gideceğim.Sözlü yada yazılı onayım olmadan zart diye yenileme yapıyorlar.Aa dostlar bu faturayı ödemeyeceğim ? Mahkemeye de vereceğim ?Başka ne yapabilirim.insan gibi yorum yazarak editleyin lütfen.

Bugün bana yarın size.

https://hizliresim.com/g6naqN

https://hizliresim.com/1E45g5