bugün

13 reasons why

------spoiler-------
------spoiler-------
ilk sezon Alex hayranlığım zirveye ulaştı. Yaptığının farkında olmasından ve pişmanlık duymasindan çok etkilendim.hele de dayak yiyip bir de o umursamaz davranması ve o haliyle bile 'sorumluluk alıyorum siz alamazken 'minvalindeki konuşması ve tavrıyla. Sonra intihar etmesine aşırı üzüldüm inşallah ölmez ikinci sezon diyordum. Neyse ki ölmedi beyin hasariyla kurtuldu bu en çok sevindiğini olaydı
Ne Hannah ne de clay hiçbirini Alex kadar sevmedim kendisi diziyi izleme sebebimdi o olmasa ikinci sezon bile izlemezdim genel olarak biraz sıkıcıydı sürekli Hannah in hayaleti falan.
Söylemek istediğim tek şey kaldı. Tyler a yapılanlar. Kimse böyle bir şeyi hak etmez. Sahneyi izlerken şoklar içindeydim zaten. Bitince de Tyler in tuvalette elinde kan gördüğü yer de dahil,annesine yalan söylerken de dahil için burkuldu.gercekten hiç kimse böyle bir şeyi hak etmez.o bölümü izlediğim gün uyuyamadım. Günlerce aklımdan çıkmadı hala aklıma gelince bile içim buz kesiyor.boyle bir şeyi çekerken neyi amaçladıklarını gerçekten anlamadım. Dediğim gibi Alex olmasa izlemezdim bile. En zevk aldığım yerler onun sahneleriydi. Hatırladığı yer ve koridordaki kavga favorimdi. Onun dışında ikinci sezon amaçsızdı. Kendi çocuğunun intihar eğilimi olduğunu anlamayan aile okulu suçlar,mahkeme üzerine kurulu ikinci sezonda aile mahkemeyi kaybeder, zach ve Hannah in ilişkisi ortaya çıkar,bryce tecavüzden tutuklanır 3 ay alır ama Justin 6 ay alır falan. Nereden tutsan elinde kalıyor. Daha güzel bir 3. Sezon dileğiyle.
------spoiler-------
Edit:spoiler butonu eklemeyi bilmediğimden dolayı ikinci düzenleme