bugün

iyi parti

haftalardır birileri bişeyler söylüyor, bişeyler yazıyor. ben de bu garip oluşumla ilgili net ve kesin olarak bildiğim birkaç şeyi yazayım istiyorum.

umut barış Erdoğan! illaki tanıyanınız vardır bu arkadaşı, tanımayanlar için de:

kozmik oda soruşturumasında genelkurmay arşivlerine giren şahıs.
nato eğitim okullarında okumuş, amerikada güvenlik stratejileri üzerine yüksek lisans yapmış ve ilginçtir bu işleri yaparken bazı vakıf ve derneklerden burs almış, yurtlarında konaklamış fetoşun abi kardeş ilişkilerine de boğazına kadar batmış bir kardeşimiz.

iyi partinin kurucu üyelerinden olduğunu biraz önce farkettim listelere bakarken ve hiç şaşırmadım.

yapılan birçok fetö soruşturmasında, bu arkadaşın mesajları ve bununla ilgili yapılan konuşmalar çıkmıştı. hatta birebir fetullah gülenin olduğu idda edilen konuşma kayıtlarında "o bizim evladımız, o taraftan sorun çıkmaz..." şeklinde bir konuşma da vardı. izmirde gözaltına alınan bir fetö soruşturmasında bir savcının kendisine yardım etmesi için bu arkadaşa ulaşmaya çalıştığını bissürü küresel ve ulusal medya organında okumuştuk.

15 temmuzdan sonra bazı istihbarat clickleri, fetöden bu yurt içi cripto fetöcülerden oluşmuş ve kendini gizlemiş ekipleri satın aldılar. daha öncesinde de kiraladıkları bu ekiplerin şimdi tamamen sahibi oldular.

bunlar bir süre sonra tamamen unutulur, unutturulur. farklı istihbarat servislerinin ülke içerisindeki operasyonlarını yerel destekçi olarak destekleyecek (bkz: çiftlik bank tosunu) benzeri adamlara artık uyanalım.

(bkz: recep tayyip Erdoğan)ın vuslat hikeyelerine dönmeyelim. "bu memleket seni özledi gel!..." dediğini çok iyi hatırlıyorum, şimdi kime oy vereceğimizi iyi araştırma zamanıdır. sadece karşıt fikrin düşüncesine sinir oluyoruz diye oy verilmemeli, (bkz: meral Akşener) gibi insanlar bulundukları hiçbir yerde kafaya, liderliğe oynayacak kadar akıllı ve dirayetli olamamışlardır. bana göre o ve ekibi siyasi, ideolojik atıklardır. kafası karışık halkların en büyük sorunu iyi ya da kötü olduklarına bakmadan alternatifi tek çıkış olarak görmeleridir. (bkz: aman dikkat)