bugün

durum hissetmek

sözlük, ben her şeye çok kırgınım. sanki her şey boğucu bir sıkıcılıkla beni içine çekiyor. uyusam uyuyamıyorum, ağlasam sabahlara kadar ağlarım, düşündükçe göğsüm daralıyor. ve en kötü kısmı bunu kimseye anlatamayışım. diyeceksin ki, anlatırsan rahatlarsın. böyle şeyler insanlara anlatılmıyor ki. en ufak şeyde, oradan vuruyorlar beni. hemen hepsi böyle. ben mi çok kırılganım, yoksa onlar mı çok kırıcı bilmiyorum.

içime acı oturdu sanki, boğazım düğümlü şu an. bunu da gözlerim dolmuşken yazıyorum. özlemek çok kötü. özleyeceğini bile bile gitmek çok çok daha kötü. bazen çok sevmek de kötü oluyormuş. çünkü sevgi konusunda herkes öyle çok bonkör değil. sevgiyi bile esirgiyorlar. ama benim canım sevdiğimi göğsüme bastırıp kalbimin içine almak istiyor.

neden böyle oluyor ya? bunu o kadar çok sordum ki kendime. ofluyorum, pufluyorum. ya ben çok kötüyüm. ölecek gibi. daralıyorum. kendimden bile sıkıldım, en sevdiğimden, tamamen uzaklaştım. yanlış yaptım belki, belki çok ağlayacağım daha. ama mantığım sanki bu doğrusuymuş gibi hissettiğini söylüyor. keşke beni bu kadar çok üzen gene en çok sevdiğim olmasaydı. ben hiç kıyamıyorken şu an bunu yaşamak o kadar kötü ki. içim hüzünle doldu. günlerce ağlasam gözyaşlarım boşa gidecekmiş gibi.