chp hdp iyi parti ittifakı

--spoiler--

Vatan hainlerinin tek çatı altında cemidir.

--spoiler--

--spoiler--

Kızılay'ın orta yerinde bomba patlatip ygs'den cikan masum çocukları öldüren aşagilik bir terör örgütünün siyasi ayagiyla ittifak yapanlara vatan haini diyecez tabi ki de. Başka ne dememizi bekliyorsun dürrük?

--spoiler--

tam olarak söylenmesi istenen söylenmiş. bu kansız şerefsizler ile aynı masalara oturan, oslolara giden, terörist başına sayın diyen, barzani gibi bir gavatı salih müslim gibi bir sığırı başkentte ağırlayan ve bunlara sessiz kalanların alayı vatan hainidir. eğer chp veya iyi parti bunlarla ittifak içerisine girerse onlarda vatan hainidir. o ittifaka sessiz kalanlarda vatan hainidir. ancak yaşanmış şeyleri görmeyip yaşanmamış şeyleri sanki oluyormuş gibi konuşmakta ağır salaklık başka bir şey değil. bu ittifak kurulsun bunların ( hdp - chp - iyi parti ) yüzlerine tükürmeyenlerin de yatacak yerleri yok.

--spoiler--

chp li davarların "ama akp de yaptı" diyerek ölümüne savunduğu ittifaktır. ula sik kafalı, akp yaptıysa şehitler gelmesin analar ağlamasın diyeydi. siz niye yapıyorsunuz onu söyle bakalım vatan haini.

--spoiler--

işte bahsettiğim salaklık bu. analar ağlamasın diye yaptı diye masum gösterme çabası. ulan o analar ağlamasın dendikten sonra o hendeklerde vs kaç tane masum insanımız şehit edildi. onların anası ana değil miydi..