bugün

türkçe rap

Erkek orospusu kelimesini tam anlamina yeine getiren sanatci ezikletinden olusan bir muzik tarzimi diyim her neyse.
Memleketin dertlerinden bahsedim Medusayi cereni bilmem neyi siktim hoop haci ?memleket derdindeydik noldu la?
Bide bu heriflerin tek gecm kaynagi uyusturucudur kimse cak cuk demesin . Bu sanati yapamayan insanlar yada bu ortamdan uzaklasmis insanlar bellidir isim yada marka olmuslardir .
Turkiyede rap yapmak isteyenlere tavsiyem : mideniz genis olsun kardesim kankanizin manitasina yavsayacak kadar genis olun bol desdesteron kokan ortamlarda takilin .
2.uyusturucu mutlaka olmasi gerekior bir no1 kolay kolay yetismiyor bu ulkede uyusturucu allahiniz olsun
3. Kadinlardan nefret edin sonucta soz yazarken primizinizi kadin kavgalarindan yapicaksiniz .
4. Silahli ve tehdit sacan abilerinizi olsun mesela alaturka cok cittiyim boyle adamlara sakso ceker gibi yarim saat yalama yapin delikanli falan olmayin yalaka olun .
5. Guzel sosyal alanda dikat cekmek amacli bir sey yapacaksaniz yazicaginiz sozlerin sie uymamasi gerekior mesela savasa hayir silahi indir bu sadece kandirmaca dir etrafinda takildigin sosyal medyada fotograflar paylastigin cevren eli silahli karakoyde fotograflari olmasi kacinilmaz.
6. Takilacagin yerler : karakoy,kadikoy, cihangir , osmnbey sebebi abicim rapcisin bu duzgun semtlerin parali kadinlarinin jogolosusun demektir.
7.kadinsaniz rap yapcaksaniz bi kere kadinliginizi unutun cunki size alt yapi yapacak kisiler evliyseniz size alt yapi yapip yardim edecektir evli deilseniz sikmeden bi sey yapmazlar ha bide zevginsen dedim adamlar yillarin jgolosu.
güncel Önemli Başlıklar