bugün

yazmama kararı alanların samimiyeti

Yoktur. Bir de ses getirmişmiş üst komşunun sevişme sesidir o. Duyar kasan samimiyetsiz insanlar sürüsü. Bir avuç insancık. Al işte dostoyeski haklı. Düşünsene sözlük var sen gelmişsin sözlük düzelene kadar yazmayacağım diyorsun. Lan avel ne düzelmesi ne yazmaması sen kimsin biz nerdeyiz. Ama bu arkadaşlar biraz haklı adamın şu sözlükten başka kendini dışa vurabileceği bir yer yok muhtemelen. O yüzden gelip burada hayali karakteri oynuyor. Senin çizgi romandaki rolünü iyi biliriz bizz. Bu sözlük üç beş çapulcuya mı kaldı. Biz size dersinizi gezi de verdik. Ahahah çok iyi süpppeğr.

Edit: üşenmedim okudum birkaçını kampanya ses getirdi diyor biri bak bak diyor düzelmeye başladı diyor. Sanki Karasal yayın da uydu anteni ayarlıyor pezevenk. Hah dur şimdi gayet iyi aaa yine bozdu. Gece 12 yi geçince başlık hoplatmacalar ne ucuz hareketler bunlar. Yazık cahilliğinizde geberin.

Editiki: özel mesajla psikolojik baskı uygulanıyor. Ya bunlar çok komik yav. Bak bak beynini kullanmadan başlık açma diyor biri özelden. Lan türbüşon sen kullanarak açtın ben kullanmadan açtım e bizimki daha havalı oldu onu naaaapcaz ahahah.

Edit3: arkadaşlar kendi aralarında taraf bile belirlemiş. Atecho un
Benim olduğum taraf kaka öcü pis ög. Çünkü evet bizler yeraltından geldik.
Özelden mesaj gelmeye devam ediyor sen niye kin kusuyorsun diyorlar arkadaşlar ben kin kusmadım yazım gayet açık sizin saminiyetinize inanmıyorum. Aha diğer inanmayanlar da bana destek oldu. Parti mi kursam ameke maşallah iyi büyüdük.

Editdört: Bizler sizin içinizden geçen ama dışa vurmadığınız düşünceleriz.

Mesela ben joe nun sol taşşşaağıyım.

Anlarlar mı acaba dövüş kulubü falan.
Neyse inşallah anlarlar.

Ben eğleniyorum ya siz?

Edit5: yeterince büyüdüğümüze göre artık siyaset yapmaya başlayabiliriz. Beyler ben diyorum ki bir parti kuralım adını da " bir türlü düzelmeyenler partisi" koyalım fikirlere açığım özelden yazabilirsiniz.

Editaltı: var mı bizde başlığı uplamak yoook herkes entrysini girer çekilir kenara. Öylee gece 00:00 ı bekleyelim derdi yoktur. Var mı yazmama kararı alıp çarşaf çarşaf döşemek yok biz yazacağız diyoruz sizin yazmama samimiyetinize inanmadığımızı yazıyoruz. Tamam biz geyiği çok seviyoruz. Ama samimiyiz.

Yalnız iyi role giriyorum haa. Vito carlione gibi hissettim. Bi de havalı olsun diye "biz, siz" gibi çoğul hitaplar kullanıyorum. Oluyor mu beyler?

Edit7: bu arada yazmama kararı alanların bir kısmını sevmiyormuşum onu fark ettim hepsi değil tabi aralarında ismini ilk defa duyduğum bir sürü yazar var. Bi nadi nadia onu da hâlâ kadın ponçik bir yazar zannediyorum. Gerçi erkekim ben demişti ama insan inanmak istemiyor. Şu sözlükte sürekli onunla bununla kavga eden kankacılar işte bunlar. Eeeyyy yazmama kararı alanlar yazmazsanız yazmayın bize %50 yeter. Aajajajaaj bu arada ispanyolca güldüm afedersiniz.