bugün

detay maxinet

yeni bir keriz silkeleme yöntemi.

yöntemde sana iki paket sunuluyor. paketi satın aldığında tabletten bozma dandik bir laptop verip fatura kesiyorlar. bu fatura sözde sistemin yasal olduğunun en büyük kanıtı.

bu laptopla sisteme girip günde 14 saat bilgisayarını açık tutuyorsun. bu arada ekranda sözüm ona seo çalışması yaptıkları sitelerde geziniyor havası veriliyor.

sen açıp 14 saat beklediğin gün saat başına 1 dolar kazanıyorsun.

bir kaç gereksiz detay daha var da entryi gereksiz bilgilerle boğmayım.

şimdi,
1) adamın fatura kesmesi, vergi numarasının olması dolandırıcı olmadığı anlamına gelmez.

2) bu adamlar nereden para kazanıp nasıl para dağıtıyor? sözde seo yapıyorlar o paradan dağıtıyorlar. seo yaptıran kaç müşterisi var ki binlerce kişiye binlerce dolar verebiliyor? türkiyede seo yaptıran şirket sayısı patladı da bizim mi haberimiz yok?

3) ekranda link falan gezdiği yok. dikkatli takip eden birisi sürekli aynı resimleri random döndürdüğünü kolayca anlayabilir.

4) bu sistemler patlamaya mahkumdur, çünkü sende patlamazsa senden sonrakinde patlayacak, binlerce mağdur yaratacaktır. vicdanı elveren bu sisteme girmez. ben müslümanım, başkasının hakkını yemem diyen hiç girmez.

5) sistem son üyenin parasını önceki üyelere damla damla dağıtma üzerine kurulu. seo falan tamamen işin kılıfı. bizim türk insanı para geldiği sürece kaynağını sorgulamaz. haram para bile olsa.

6) bedava peynir anca fare kapanında olur. bunu da unutmayın.

biraz teknik dille konuşarak bu işlerden anlamayan masum insanları kandırmayı bırakın.