bugün

galatasaray taraftarı

sezonun açılış maçında takımını yalnız bırakan, fenerbahçe maçları dışında stadı dolduramayan, bir an evvel silkinip kendine gelmesi gereken taraftar. kimse yıldız transferi yok, taraftar hala hakanları ümitleri mi seyretmeye gelicek demesin. alın işte ı love yu harry kewell, lincoooln lincoooln, fernando meira ve diğerleri.

hayır beşiktaş taraftarına bakıyorum; adamların çekmediği çile, görmediği olumsuz tablo kalmıyor. başlarında yıldırım demirören gibi bir başkan, sinan engin adında bir menajer var; ama adamlar tüm bunlara karşın her maç tribündeki yerlerini alıyorlar. verdikleri koşulsuz destek de cabası tabii.

biz ise bir hafta deplasmanda berabere kaldığımızda, ertesi hafta içerdeki maça, acaba bugün stad dolar mı endişeleriyle gidiyoruz. yağmur yağdı böyle oldu, cuma iş günüydü olmadı, lincoooln lincooln sakat niye gideyimleri hiç saymıyorum.

bugün karagümrük takımı bile iki maç üst üste kazanınca 12 bin kişiye oynuyor. üstelik ayhan'a burun kıvırmadan, sabri'yle taşşak geçmeden yapıyorlar bunu. biz, o hafta takımımız oyuna hükmetmeyince, topa sahip olma oranında %60'ı bulmayınca, sağlı sollu yüklenip rakip takımın amına koymayınca gitmiyoruz maça. ayıp ediyoruz oysa maldini abimizin özlü sözüne, welcome to hell sloganına.