bugün

ekşi sözlük

Yazar alımlarında haksızlığın dibine vurmuş sözlüktür.

2011 yılında yazarlığa girebilmek için üye olmuştum. Aktif olmasamda birşeyler karalıyordum neyse her yazar gibi bende sıramı bekledim 8-9 ay geçti. Gelen mesaj kutusunda formata uygun yazılmadığına dair bir mesaj aldım coca cola kapağı gibi "tekrar deneyiniz" gibisinden şeyler söylediler. Neyse efendim bir küslük yaşadım sonra 2012 ortalarında geri döndüm gece gündüz online ol bir şeyler üretmeye çalış tekrar aynı olay bunuda sineye çektim.

Yıl 2014 açtığım konu başlıklar girdiğim entryler o kadar üst düzey olmasada kendimize göre bir üslubumuz var. Yine yazarlığa uygun görmemiş beyfendiler... Sözlüğü gezerken öyle yazarlarla karşılaşıyorum ki formatla alakaları bile yok "ne yapıyon amk" yazanı gördüm. Zaten bu tarz yazarları görünce sinir tam tepeme çıktı. Ekşi sözlük iletişim bölümünden SS alıp bu çaylakları onaylayanları şikayet ettim ama kadıyı kadıya şikayet etmek gibi birşeymiş.

Yıl 2015 geldik mi asıl konuya 7 haziran seçimlerinde biliyorsunuz HDP barajı aştı ekşi sözlüğün o entelektüel kitlesi bir baktım birden hdp gönüllüsü olmaya başladı o sırada takip ediyorum sözlüğü ama içimden diyorum "oğlum bu sözlük ne ara hdp savunacak duruma geldi ? ". Hayır bu partiyi öven yazarlara bakıyorum hepsi yeni alınmış birden sözlük botlarla doldu sanki...

Neyse efendim 2015 ekim ayında aynı mesaj ile karşılaştım yazarlığa uygun görülmedim. Siyasi görüşümden mi başka birşeyden mi bilinmez ama 7 yıldan beri çaylak olarak kaldım. entrylerimi yetersiz görüyorlarmış gülesim geldi ne diyelim inci sözlükte bir zamanlar yazarken tüm başlıklarım trend idi 7-8 bin tıkı vardı. Onuda sağolsun serkan aşırı alımlar sayesinde omurga olan yazarları koruyamadı sözlük enes batur fanlarıyla dolmaya başladı. Bunu abartmak için söylemiyorum gerçekten durum böyleydi. 2016 yılının Nisan ayı gibi bıraktım velhasıl zall dua edelim teşekkür edelim boşverin.