bugün

sözlük kadınları

Kimi eril yazar ve insan müsveddeleri tarafından, Kadın kimliğinin içini hunharca boşaltarak, en haysiyetsiz, en nahoş, en çirkin şekilde hedef tahtası haline getirilen, hırpalanan kadınlardır çoğu zaman.

Erdemsizlikte Nirvana'ya ulaşmış, doymak bilmez bencilliği ve akıllara zarar iğrenç iştahıyla, klavye arkasında kahramanlığa soyunan, adı Sanı gizli diye her türlü mide bulandırıcı tavrı sergilemekte sakınca görmeyen kavanoz pehlivanların bayıldığı kadınlardır.

Anasına bacısına laf eden Adamı, kesip biçecek marifetteki bu denyo tayfası, milletin karısına, kızına, kızkardeşine laf ederken, ifşa ederken, en özel durumlarını bile geviş getirir bir rahatlıkla kusarken hiç rahatsız olmaz, bacak arasından sArkan küçük hortumuyla zavallı orgazmlar yaşarlar.
Acınasıdırlar. üzmeyi, kırmayı, incitmeyi, utanmazlığı, alınlarına yapıştırarak gezmeyi marifet sayarlar ne yazık ki!

iyi niyet gösterip, derdinizi dinlemiş, teselli etmiş, belki kendince yollar önermiş, evet kantarın topuzunu kaçırarak samimiyetinize inanarak oyununuza dahil olup, hata yaptığını kendince itiraf eden kadını, yerle yeksan etmek, yeşil reçetesine, evladına, adına Sanına, evine barkına varıncaya dek ifşa etmenin, Erdem kavramında tanımı yoktur!
Saksıdaki fesleğen bile daha vefalıdır zannımca!

Mesaj kutusu denen dıngılı öğrenmediğimiz, iyi ve düzgün insanlar olmadığımız, edep ve haya kavramını hayatımıza sokmadığımız sürece bu vehametler devam edecektir.

Sevgili dempatik,
Adının, SAnının, yaşının, özel hayatının, benim için hiçbir önemi yok.
Hatalarını bilip, itiraf ederek, pişmanlığını dile getiren, kendinden emin duruşunu yürekten destekliyorum.
Sözlükte varolmaya devam etmen, bolca yazman dileğiyle.

yazan: Bir kadın yazar.