kecioren in seriatin pilot bolgesi olmasi

18 temmuz 2008 akşamı keçiören belediyesi başkanı ve müstakbel ankara belediye başkanı turgut altınok'un zabıta ekiplerinin içki satan bir bakkal sahibi olan alevî bir genci öldüresiye dövmesi ile öğrendiğimiz çalışmadır.

alevî gencin içkili çay bahçesini kapatıp genci ve babasını bakkallığa yönlendiren, sonra bu bakkalın da gece saat 1'e kadar olan açık kalma iznini akşam saat 11'e çeken belediye başkanı haberde belirtildiğine göre "Dükkan için taşıdığı rakıları gören başkan oğluma, "Taşıyın taşıyın, az kaldı. Yakında şeriat gelecek bunların hepsi bitecek'" diyor.

bu da bize keçiören'in şeriatın pilot bölgesi ilan edildiğini ilk ağızdan öğretiyor.

şimdi akp'nin şeriat getirebileceğine hiç inanmadım. bu ülkede %47 oranında şeriatçı olmadığını görmek için matah bir zekâ seviyesine gereksiniminiz yok. bu ülkede insan namazını kılar, rakısını içer. namazını kılmaz, rakısını içer. namazını kılar, içene karışmaz. çoğunluk böyledir ama bunların da sesi pek çıkmaz.

arada köpek dişlerini gösteren birkaç radikal tip çıkar, böyle ortalığı bulandırır. şeriat gelse ona da yamanır bu tip ama yine de şeriat ilk seni tükürür, o poponu yumuşattığın pudrayı milletin cebinden bu kadar emebilir misin o zaman bilemem.

zîra kitleyi arkana katınca seni nereye götüreceği bilinmez. çay bahçelerinde eşleri ve sevgilileri ile el ele kol kola olan insanı kovabilen zihniyetin amacı nedir bilmiyorum. bunu tesettüre karşı haksız uygulamalardan dolayı mı yapıyorlar, yoksa gerçekten biz safız da bunlar şeriat getirmek mi istiyor?*

akp şeriatı getirecekse elini çabuk tutsun, zira bu kafayla oy oranını koruması pek mümkün değil.

--spoiler--
http://www.radikal.com.tr...08.2008&CategoryID=77
--spoiler--