bugün

banu berberoğlu

bu aralar sosyal medyada adını çok sık duyunca youtube'u açtım ve birkaç videosunu izledim. birkaç kelam etmek istiyorum.

kız ya çok zeki, saf ve masum ayağına yatıyor ya da gerçekten öyle. iki videoyla karakter analizi yapacak değilim ama farklı bir şey var bu kızda. videolarında pikniğe gidiyor, tavla oynuyor, parkta sevgilisiyle gezintiye çıkıyor falan. sanki 90'lar havası var videolarında. işin komik tarafı bunların hepsinden zevk de alıyor.

neden komik tarafı dedim biliyor musunuz? biz bunları yapmayı unutalı epey bir zaman oldu be! en son ne zaman deniz kenarına gidip sessiz bir biçimde sadece gökyüzünü izledik ya da en son ne zaman arkadaş grubuyla pikniğe gidip o ağaçların altında top oynadık? biz bunları unutalı çok oldu.

bunu düşünen başka biri var mı bilmiyorum ama ben banu'yu izlediğimde ne onun konuşmasına ne de çilekli linklerine takıldım. gittiği mekanlar, sevgilisiyle yaşadıkları çok samimi geldi bana. dediğim gibi belki rol yapıyor, orasını bilemem. bildiğim tek şey artık masumiyet istiyorum hayatımda. sizi bilmem ama benim çevremdeki herkes türk dizisinden fırlayan bir karakter gibi entrika çeviriyor.