bugün

yu gi oh duel links

görsel

7 aralık tarihinde gelecek olan Yami marik eventi öncesi card shop'a blades of spirits adında yeni bir mini box eklenen oyun.

Biraz inceledim. Elemental hero ve hazy flame decklerini daha da etkin kılmak adına güzel kartlar içeriyor gerçekten. Jaden yuki ile oynamayı sevenler için kutu içerisinde elemental hero neos alius ve iki füzyon kartı mevcut. hazy flame stratejisi ise hazy glory adlı tuzak kartının dahil edilmesi ile pvplerde çok can yakacağı aşikar. mai valentine için hakikaten gün doğdu. Aroma strategy metası yeniden hortlayacak hazy flame ile. Sadece bu da değil. Kutu içerisinde harpy dancer ve cyber harpy de mevcut. Yani çok ağır nerf yemesine rağmen harpies hunting ground da geri dönüyor. Artık mai'yi oynamamak için hiçbir sebep yok.

Öte yandan samurai kartları da var. Başlangıç aşaması için temel kartlar konulmuş millet görsün diye. Quiz bölümünde bununla ilgili bir deste hazırlanmış ancak yetersiz. Yani samuraylarla oynamak şu an için erken. Card shop'a Sıradaki eklenecek olan kutu, mini box yerine geniş yelpazeli bir main box olacağından samuraylarla ilgili önemli kartlar o zaman oyuna dahil olacaktır.

Ha bu arada steam'e geldi çoktan umarım haberiniz falan vardır ya.

görsel

Ve artık biri cyber angelları durdursun. machine angel ritual kısıtlaması da yetmedi bu allahsızlara ya.