bugün

turknet adsl

neden "uzak durulacağı" söylenmemiş, hakkında yapıcı eleştirilerin yapılmasını düşündüğüm internet sağlayıcısı.

daha önceleri sırasıyla; kablonet 10yıl - tt net 1 yıl - superonline fiber 1,5 yıl kullandım.

hali hazırda 3 aydır "yüksek hız" bölgesi turknet kullanıcısıyım. 35mb.

türk.net'in artılarına ve eksilerine bakalım.

sırasıyla; taahhüt yok - akn yok (sınırsız internet) + 1000dk yurt dışı dahil her yöne görüşme
eksileri; alt yapı hizmeti yeterli değil, fiber kullanım imkanı yok - hız çok iyi değil- teknik ekip fiziki olarak bir kere geliyor bir daha ölseniz umurlarında değilsiniz -

yorum; türk.neti seçmemdeki en büyük etken şüphesiz taahhüt olmaması. bu zamanda bütün sağlayıcılar sizi zorunlu olarak taahhüte zorluyorlar. bu çok kötü bir durum. bazen taşınmak, bazende memnuniyetsizlik oluyor ve ayrıldığınız takdirde taahhüttünüz olduğu için sizi cezalı faturalara mahkum ediyorlar. bu durum başlı başına turknete geçmek için bence yeterli. akn sınırsız olması da günümüz de olması gereken bir durum. kötüye kullanımı önlemek için başka yol bulmalılar. bir fiber kablo kadar iyi değil ama rahatsız edici bir durumda söz konusu değil. yani 1080p filmi internetten izleyemiyorsunuz. 720p izleyebilirsiniz. anladığım kadarıyla ttnet in teknik ekibini kullanıyorlar bu yüzden gelen ekip özenli ve yardımcı değil. sorununuz olduğunda bir daha gelmiyorlar.

sonuç olarak verilen hizmete karşın alınan para zamanımıza göre hakkını veriyor. bence ilerleyen zamanlarda diğer firmalarda turk.nete misilleme yapmak için rekabeti artıracaklar.

bir aylık ücretsiz hizmeti kullanmak isterseniz aşağıdaki referans bağlantısını kullanabilirsiniz. eyyorlamam bu kadar.
https://turk.net/p/MVJ54TD91HTL/