bugün

banu berberoğlu

toplumun ne kadar acımasız olduğunu, eline fırsat geçince üst kesimin orta kesimi, orta kesimin alt kesimi, acımasızca nasıl hakaretlere varıncaya kadar, ezebileceğini gözler önüne seren vloger.

youtube da vlogerlerin, genelde kendilerini zengin gibi gösterdiğine, alışık olduğumuz sosyal medya da, sıradan hayatını kameraya alıp internette paylaşan, sıradan kendisi gibi saf erkek arkadaşıyla, gezmelere giden bir kız. keşke günümüz toplumundaki kızlar da, iki yüzlü, kendisini beğenmiş, çıkarcı, riyakar, yalancı, menfaatçi olacağına, böyle saf olsa. günümüz toplumunda, saflığı kendi halinde yaşamayı, sıradan olmayı, aptallık budalalık olarak gören bir toplum var, ne yazık ki. bizler nasıl böyle bir toplum olduk, inanılır gibi değil. kendinizi televizyon dizilerine öyle bir kaptırmışsınız ki, sıradan kendi halinde takılan, kızla bile dalga geçebilecek kadar alçalmışsınız

fark edemediğimiz bir şey var. youtube da o çok şaa şaalı, vlogerlerin anneleri babaları büyük anneleri ve büyük babaları, 2000'li yıllarda yer sofrasında yemek yiyordu. kızı eleştiren kişilerin %80'lik kesiminin, ailesine köylerden büyük aileleri gıda gönderiyordu. eskiler ne çabuk unutuldu.

yine modern olun, ama geçmişi unutup, başkalarına hakaret edercesine eleştirmeyin,
yazıktır günahtır ayıptır.

(bkz: aslında hepimiz banu berberoğluyuz)