bugün

the punisher

Marvel-netflix ortaklığının son ürünü. Disney 2019'da kendi streaming platformunu açacağını bu yüzden netflix ortaklığını son verdiğini duyurmuştu, o yüzden keyifle son kez eli yüzü düzgün, karanlık, kanlı, bol şiddet sahnesi içeren çizgi roman uyarlaması izleyin. Disney'in marvel etiketi altında çıkardığı komedi filmlerini sevmiyorum. Netflix dizileri ilaç gibi gelmişti benim gibi düşünen insanlara. iron first kötü, defenders vasat olsa da, karakterlerin çizgi romanda ki ruhlarını bozmadan, karanlık, ciddi, gerçekçi, dizilerdi bunlar. Hostel serisi kadar kanlı, bol şiddet sahnesi, Jon Bernthal'ın iyi oyunculuğu derken hayranları sevindiren iyi bir yapım olmuş.

--spoiler--

Netflix sürekli niye 13 bölüm ihtiyacı yapmak istiyor anlamıyorum, gereksiz.
13 yerine 10 olsa çok çok daha iyi olacak dizi.
Bombacı askerin dramaları sıkıcıydı, sırf 3-4 bölüm ona harcandı ve ana hikayeye katkısı,artısı hiç yoktu. Kötüler iyi yazılmış. Russo, rawlins, motivasyonları belli, bunu da gayet iyi anlatmışlar.
Jigsaw'a dönüşecek russo ikinci sezon olabilirse tabi. Finali hayal kırıklığı oldu biraz. Sezon finalinden çok final gibiydi. Ben final gözüyle bakıyorum disney'in punisher dizisini izlemem. netflix'in yaptığı gibi yapmayacaklar anasını sikecekler tüm dizinin.
--spoiler--