bugün

sözlük yazarlarının itirafları

(Arkada amy winehouse caliyor love is losing game..)

Yarin geri kalan hayatimin ilk gunu. Yarin antidepresana basliyorum.

Ben hep arastiririm. Aklima takilan her seyi. Gizemli olan her seyi bilinmesi gereken gerekmeyen her seyi. Boylece hayatta hep bir adim ondeydim. Ta ki bildiklerim omzuma yuk bindirinceye kadar.. (Siradaki toxic-yael naim) fazla bilmek kesinlikle iyi degil. Ama yine de ogrenmekten ve arastirmaktan vazgecmeyecegim. Ne pahasina olursa olsun.

Ote yandan artik insanlari anlamaya cozmeye calismiyorum. Benden uzak olsunlar. Korkak insanlar arkadasa ihtiyac duyarlar. Yalnizliktan korkarlar. Insanlar kalabalik gruplar halinde yurudukce kendini yalniz sanirlar ve odleri kopar. Arkadasliklar hep cikar iliskisi uzerinedir. Sadece arkadasin oldugu icin adi rica etmek olur hepsi bu. Ne kadar cok arkadasin varsa o kadar cok rica edecegin insan olur. Arkadasliklarin bozulmasinin en buyuk nedeni cikar iliskisi icerisindeki dengede catlaklar baslamasidir. Ki bilmem kac milyonluk sehirde en yakinim bana dusmanimsi tavirlar sergilemeye baslamissa o da uzak dursun. Ana babadan baskasinin kahri cekilmez arkadaslar. Net.

Yarin antidepresana basliyorum ama nedenini gunlerdir dusunup bulamiyorum. Galiba nedeni bu. Evet buldumm. (Chopin nocturne op: 9 no: 2) bu ilac beni gevsetecek. Olmek istemeyecegim. Aslinda bir bok etmeyecek ama ben iyi oluyorum sanacagim.

Yarin yeni baslangiclarin ilk gunu. Yarin bana iyi davran seni seviyorum.