bugün

uludağ sözlük

sakinlerini görüklede, perdesiz bir öğrenci evinde bimden alınmış ürünlerle sucuklu yumurta yiyen öğrenciler olarak hayal ettiğim sözlüktür *. bilinç altımda hep böyle canlanır burası. genel olarak entrylerin hatrı sayılır bir miktarı trolldür. zamanında sinirlenip farklı sözlüklerde yazma sebebim bu olmuştu.

uludağ sözlüğün kendi bakış açıma göre en güzel tarafı ise editör/moderatör - yazar ilişkileridir. geri bildirim denen bir kavram vardır burada. olumlu ya da olumsuz bir sorunuza, isteğinize yanıt alabilirsiniz.görevliler hazır bir mesajı kopyala yapıştır yapıp, yazınızın içeriğini pekte umursamayan tiplerden oluşmamaktadır .

her dijital ortamda olduğu gibi sözlüklerde de sahtekarlar, dolandırıcılar olmaktadır. bunlardan bir kaçını zamanında modlara bilfirdiğimde anında inceleyip işlem yapmışlardı, farklı ortamlarda ise benzer kişiler şikayetlere rağmen hala sanatlarını icra etmekteler.

şeffaf bir sözlüktür. bir gün bir arınma gecesi düzenlenip tüm trollerden kurtulursa daha da güzel olacaktır. işte o zaman demacia adaleti sözlükte yükselecektir.