bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Aylar sonra cesaret edip yaziyorum bu satirlari, arka planda hayatimi anlatan sarkilarla.
Insan bulundugu durum icerisinde ne kadar caresiz duruma duserse düşsün , yalniz kalsin ya da suclansin dogasinda yalnizligi ruhunun bir parcasi yapmis oldugu icin asla tam olarak parcalanmaz.Siz ne kadar dustugunuzu,öldügunuzu zannetseniz
de hayatta bir an gelir ve size yasadiginizi hatirlatmak icin bicaklari siper eder.Iste tam da bu anda ruhunuzu ve bedeninizi ozgurlestirmek icin o bicaklari alip kendinize saplayin. Hakaretleri tam yuzunuze darbeleri tam goğsünüze alın. Eski bir hatira defterine kelimeleri gomer gibi bedeninize de yaralari kaziyin. Ben, ben bir ve tekim o cogunlugun icerisinde, ona ,seye ragmen her seye inat dimdik ayakta ve savas muharebesine gider bir sekilde. Susun, susmak erdemdir.Eski sevgiliyi unutun ama size yasattiklarini asla. Sonra baska bedenler uzerinde kaymak ugruna sizi feda ettigini cok mattah bir olaymis gibi bunu afise etmesini.Ve onca seyi siz yapmissiniz gibi sizi hakir gormesini , iste tam burda bizler erdemliler hakani kendimizi bilerek ve ustune ekleyerek var edenler;cekip gidin. Cunku siz bagirsaniz da kirsaniz da anlatsaniz da onlar asla kendilerini tartamayacak kadar bilgisiz ve deneyimsizdirler. En iyi ise,en iyi arabaya veya sevgiliye sahip olmanin hayatin en ust mertebesi sanarlar. Oysaki en baki sey ahlak erdem ve bilgidir. Bos sokak gibi evlerinizi yan yana ust uste insaa edin ve hepsini koruyun. Sizi begenmedigi tum huylari baki kılın, sizde begenmedigi yerlerinizi olesiye sevin cunku biri geliyor ve en sevdigi sey sizin o hor gorulen seyleriniz oluyor. Hayat tesadufleri hos gorur o gunler de ise birakin gecip gitsin, hatta izleyin baskasinin onda biraktigi kirli el izlerini , ezberleyin .
Ben hic bir sey hissetmiyorum bu en ust seviyeye ulasmis ask duygusunun zedelenmesi sonucu oldu. Sanki aleve kurban gitti ve kullerinden dogmamak uzere dagildi. Ve ben her seye tesekkur ederim en basta gerceklere ve farkindaliga.Ilk olarak ölen cocuguma, kaybolan kalbime sonra da yikilan evime gule gule ardindan : Allah ısmarladık "adam" cunku artık eski bir kelimeden ibaretsin.