bugün

sağlam evliliklerin görücü usulü olması

görücü usulü evliliklerin uzun sürmesinin sebebi kadınların çaresiz olması değil. görücü usulünde erkeğe yani damata daha erkeksi rol yüklenmektedir. kadın ailenin değer verdiği gerçek bir erkekle evlendiğini düşündüğü için götü başı oynamaz.

flört evliliklerinde erkekler genelde kıza insan muamelesi yapar kızın fikrini önemser çoğu zaman kızın dediğini yapar. kızlar için kendi dediğini yapan kişi yeterince erkek değildir feminendir. çekiciliği özellikle evlendikten sonra zamanla sıfıra iner. aklınca gerçek erkekle evlenmediğini düşündüğü için sürekli huzursuzdur mutsuzdur. erkeğe cinsellik vermez, erkek de kızar şefkat vermez ayrılırlar.

edit: eksi oy verenlere şaşıyorum. adamlara hayatın sırrını veriyorum hala eksi veriyorlar. evlenip yılda 2 kere cinsellik yaşarsanız beni hatırlayın. çözüm görücü usulü evlenmek değil. flört de olsa erkek olduğunu unutmamak. maskülen olmak. kadının dediğini de dinlemek ama kararı vermek. en ufak kararları dahi kadın verdirmemek (kadınlar çünkü kararları büyük yük görürler çok abartırlar). kadına basit saçma kurallar koymak. erkek olduğunu unutmamak. kadına şefkatle yaklaşmak. kadınla kavga etmeden sorunları çözmek. kadın dırdırını iyi yönetmek. kavgaları şefkatle çözmek. evlilikte hep güçlü olmak korumak kollamak ve şefkat göstermektir. asla cinsellikten taviz verilmemelidir. Erkekler nasıl meme ve popodan tahrik olursa, kadınlarda maskülenlikten gerçek güçlü erkekten tahrik olur. eğer haftada 2 defadan az cinsellik varsa kadın sizi yeterince erkek görmüyordur. çözümü basit erkek olun. kararları siz verin, basitler dahil bütün sorumlulukları siz alın. güçlü olun maskülen olun. erkek olun. mızmızlanmayın. kadının dediğini değil kendi istediğinizi yapın.