bugün

oyumu meral akşenere vereceğim

Önümüzde ki seçimler de yapacağım eylemdir. Evet, buradan da açıklıyorum. Çünkü recep tayyip erdoğanın artık mental bir yorgunluğu olduğunu ve bu süreç içerisinde çok yıprandığını, o yüzden ara vermesi gerektiğini düşünmekteyim.

kemal kılıçdaroğlu'nun verdiği demeçler gayet rasyonel geliyor ve yaptığı adalet yürüyüşü büyük takdirimi topladı fakat ne yazık ki çok fazla seçim kaybetti. bir daha seçim kazanacak vizyonunu kaybettiğini düşünüyorum.

devlet bahçeli, koltuğa yapışıp kalmış hala ülkücülük kelimesiyle bu konuda mantıklı düşünemeyen ve hala ona oy atan insanlarla ayakta duruyor. Adı devlet olsa bile, bir devlet yönetecek kapasiteye asla sahip değil. Zaten böyle bir isteği de olduğunu düşünmüyorum ''meclise girelim yeter'' kafasında takılıyor kendisi.

Diğer adayları saymıyorum. Çünkü benim için önemli değil.

Fakat Meral akşener siyasete yeni bir yön verecek diye düşünüyorum. Akademik bilgisi geniş, siyasi geçmişi olan ve kadın kimliğiyle bazı erkekleri susturacak güce sahip. Aynı zamanda hırslı bir kadın. Ondan dolayı artık yeni kan değişiminde meral akşenerin başkanlık koltuğuna oturması, ülkemiz açısından yararlı olacaktır.